vanstoop.reismee.nl

Relaxen op zee

Vandaag een relaxt dagje op zee. R. en A. zijn eerst samen wezen sporten in the gym en daarna zijn we met zijn drieën gaan zwemmen. Verder hebben we nog plekjes op het schip ontdekt waar we nog niet waren geweest. Buiten waaide het stevig maar het was zonnig. Maar hoe verder we richting Nederland vaarden hoe bewolkter het werd, zonnen was er niet meer bij. Vanmiddag hebben we met zijn allen geshopt en een beetje rondgehangen.

The Brilliance of the Seas is een fijn schip en het personeel doet er echt alles aan om je in de watten te leggen. Varen tussen de fjorden is compleet anders dan varen in de Caribbean. Het is echt heel bijzonder. Op deze cruise waren 400 Nederlanders en 300 Vlamingen dus we hoorden regelmatig Nederlands praten. Maar voor de rest was het toch een kakofonie van talen. Verder was de gemiddelde leeftijd iets hoger wat natuurlijk ook komt omdat de meeste arme sloebers nog moeten werken. Het weer was boven verwachting goed, we hebben geen druppel regen gezien en de Hema regenjasjes zitten dus ook nog in de verpakking. Wel veel wind en ruwe zee, we zijn flink ingeslingerd zoals dat schijnt te heten op zee. Ook nu weer windkracht 9, de boot piept en kraakt als de zinkende Titanic.

Het was weer een heel mooie ervaring waarvan we met volle teugen genoten. Nu maar weer even sparen voor de volgende cruise ;P.

Reacties

Reacties

Rini

Tjonge, jonge, die foto's. Wat ben ik toch benieuwd!!
Aaron Shaw? Is dat de zoon van Sandy Shaw. (Uit onze tijd)?
Is dat net zo'n wandelende totempaal als Ben Saunders of heeft hij als X-factor winnaar minder plakplaatjes?

Als ik jou was geweest, K., had ik hem in plaats van een hand een huck gegeven die hij de rest van zijn leven niet meer zou vergeten.
Mag R. niet in de machinekamer kijken of heeft hij daar geen interesse in? Ik zou dat proberen. Dan zie je nog eens wat.
Waar gaat de volgende cruise naar toe?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!